Nieuw op de site?

Van harte welkom op de officiële website van de Skepsis, uw zeer gewaardeerde en uiterst actuele schoolkrant. We hopen dat je aan de website nog meer voldoening zal beleven dan aan de papieren variant en gaan er natuurlijk vanuit dat dit misschien je eerste, maar zeker niet je laatste bezoek zal zijn.
Om je een klein beetje kennis te laten maken met de mogelijkheden van de website en om je op de hoogte te brengen van een paar “do’s-en-don’ts” van de website, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Eén online schoolkrant… vier hoofdcategorieën

Zoals je op de voorpagina al hebt kunnen zien, bestaat deze online schoolkrant uit vier hoofdcategorieën. Dit zijn after dark, nieuws, lijfstijl & E.style. In elke categorie vind je een bepaald soort artikelen. Zo is after dark gereserveerd voor berichtjes van (meestal) minder serieuze aard. Voor de kenners: hierin vind je bijvoorbeeld de Wat is diiit?! In nieuws vind je columns, wist-je-dat… en natuurlijk nieuws over de RSG Enkhuizen! In lijfstijl vind je weer hele andere zaken, zoals filmrecensies, mode, enzovoort. Nieuw, dit jaar, is E.style waar we onze Engelstalige stukjes plaatsen, dit zijn stukjes in het Engels over allerlei thema’s! Gemaakt door en voor onze TTO-leerlingen (tweetalig onderwijs) maar natuurlijk ook voor iedereen die dat leuk vindt. Gewoon overal een keertje kijken is ons advies.
 
Vertel wat je vindt

Internet is een prachtig medium: op heel eenvoudige wijze kan je overal je mening geven over verschillende dingen. Dus ook op onze website en daar nodigen we je graag voor uit. Reageren kan op verschillende manieren:

het sterren-systeem

bij elk artikel kun je aangeven wat je van het artikel vindt door middel van een aantal sterren. Jouw stem wordt opgeteld bij de stemmen van anderen en het gemiddelde zie je aan de sterren.
 
Eén ster betekent waardeloos!
Twee sterren betekent wel leuk, had beter gekund!
Drie sterren geeft aan goed hoor!
Vier sterren is een top artikel!
Vijf sterren is het beste wat ik ooit gelezen heb!
 
reageer op een artikel

Heb je een mening over een bepaald artikel of het onderwerp dat er in staat, laat die mening dan horen! Onderaan elk artikel kun je reageren. Je vult je naam en je email-adres in (je naam wordt wel zichtbaar, je email-adres niet) en je schrijft je reactie. Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar moet altijd eerst langs de plaatsingscommissie. Wij behouden het recht om alle reacties aan te passen of te verwijderen. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar, er moet in onze ogen wel een reden toe zijn. Als je bijvoorbeeld hersenloos en dom gaat schelden heb je grote kans dat jouw reactie verdwijnt van de site. Dit om het leuk te houden voor de sfeer en voor de rest, natuurlijk.

—————————————————————————————————————————————— 
Meer informatie over wat je allemaal wel of niet mag schrijven in je reactie
lees je bij het invulschermpje.
——————————————————————————————————————————————
 
stem mee met de poll
Op de voorpagina vind je regelmatig een nieuwe poll, zeg maar een stemming over een bepaald onderwerp. Je kunt kiezen uit een aantal antwoordmogelijkheden en daarna zie je wat anderen gestemd hebben.

Tof, je hebt de crashcursus ‘Hoe-overleef-ik-de-Skepsiswebsite’ gehaald en nu? …Lekker surfen! 
 
veel plezier,
de Skepsisredactie

 

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *