29 maart 2017
interview speler Cabaret 2017
reacties
0
views
3k

Wij hebben een interview gedaan met één van de 50 kinderen die meedeed aan het cabaret. “De verhaallijn van het cabaret was dit jaar dat de leerlingen de school niet meer leuk vonden, vanwege de telefoontas en stomme leraren en dat soort dingen. Dus kwamen de leerlingen in opstand en wonnen de school voor zichzelf. Mijn rollen waren om de zaal in te lopen en te schreeuwen dat er een rel aan de gang was. En ik deed mee in een chatgesprek.” De zalen zaten steeds vol vertelde ze. “Bij de onderbouw meer dan bij de bovenbouw, maar op de laatste avond vond ik wel het spannends, want toen zaten alle ouders in de zaal. Toch was ik ook wel minder zenuwachtig dan ik had verwacht.” “Ja, ik heb een blunder gemaakt. Ik liep dus tegen het podium aan en toen viel ik voorover, mijn hele scheen is nu blauw.”

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

1000 euro voor Serious Request
Lichtjesavond in Enkhuizen
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s
RSG40: levend logo