22 december 2016
Lichtjesavond in Enkhuizen
reacties
0
views
2k

(foto: www.uitinenkhuizen.nu)

Zaterdag avond 17 december was het weer lichtjes avond. Een sfeervolle avond waar de lantaarnplanen uit waren gezet, en alleen kaarsjes brandden. Met als hoogtepunt de lichtjes in de Zuider Havendijk. In het water zag je ook verlichte zwanen en lelies. De mensen die langs de Zuider Havendijk wonen hadden ook erg hun best gedaan. Er was veel muziek van bijvoorbeeld een groep mannen die a capella gingen zingen (dat betekent dat ze zonder muziek gingen zingen), twee jongens die vanuit hun dakraam trompet gingen spelen je kan het zo gek niet bedenken. Het was een sfeervolle avond die erg past bij december, ben je nu niet geweest maar wil je wel volgend jaar gaan? Meer informatie zoals datum van lichtjesavond 2017 ga naar  http://www.enkhuizen-bijkaarslicht.nl/, want lichtjesavond is elk jaar in Enkhuizen.

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

interview speler Cabaret 2017
1000 euro voor Serious Request
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s
RSG40: levend logo