31 mei 2016
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
reacties
1
views
1k

 

Daan Appelman is samen met ‘zijn entourage’ tweede geworden in de finale van de Buma Music Academy Awards 2016. In de Heineken Music Hall in Amsterdam wist Daan met een zelfgeschreven nummer vele concurrenten achter zich te laten. In de finale moest hij slechts één inzending voor zich dulden. Een topprestatie!

TMF-VJ Veronica van Hoogdalem en Kane-gitarist Dennis van Leeuwen kozen uit alle ‘pitches’ die geselecteerd waren voor de finaledag de act van Daan en zijn band uit om tijdens de grote finale aan het eind van de dag te strijden om de bovenbouw-award. Maar vóór die tijd was er ruimte voor een rondleiding achter de schermen van de HMH. Tussen de rondleiding en een workshop van Di-rect-gitarist Spike door was er ruimte om muziek te maken, lekker te hangen in Fatboys of te dansen in de ‘silent disco’.

Wil jij volgend jaar kans maken om met je zelfgeschreven nummer in de finale te komen van de BMAA, geef je dan op bij Menno Bruin! Kijk ook op bumamusicacademy.nl .