9 oktober 2014
Werkweek vmbo T(2)erschelling week 2
reacties
1
views
1k

Dinsdagochtend 16 september vertrokken we met drie tweede klassen, T2B, T2D en T2F, richting Terschelling met als doel, om vrijdagmiddag weer aan te komen bij de RSG met klassen die enorm genoten hebben en vanaf dat moment een eenheid vormen. Mede dankzij het prachtige weer, maar met name door het enthousiasme van de leerlingen en niet te vergeten de betrokkenheid van de begeleiders, weet ik zeker dat iedereen die mee was een top 4-daagse heeft gehad. Met groene strandspelen, de fietstocht, puzzeltocht met schat zoeken en de nachtwandeling door het donkere Terschellingse bos.

Vooral niet te vergeten was …. de overheerlijke “eind-september-middag-strand-zee-duik“. Bijna de gehele groep heeft in de zee heeft gezwommen en zich op het strand kunnen uitleven met sport, spel en spelen met zand en schepjes!

En dan ook nog: het “wadlopen”! Hoewel het dit keer minder modderig was dan andere jaren, was het weer zeer aangenaam en dat allemaal begeleid door een heerlijk nazomerzonnetje! Dit waterballet trok veel bekijks bij de grijze golf (gepensioneerde toeristen) die met vol bewondering en zichtbaar plezier “de jeugd ” van de RSG aanschouwde!

 

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Amy johh:

    hoe kom ik bij die foto’s ? #swag

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

interview speler Cabaret 2017
1000 euro voor Serious Request
Lichtjesavond in Enkhuizen
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s