8 oktober 2014
Scholierenveldloop 2014
reacties
2
views
1k

Vandaag werd de scholierenveldloop in Hoorn voor de 35ste keer gelopen en de RSG was daar weer bij. Wij hadden dit jaar, voor ons doen, een kleine afvaardiging met ‘slechts’ 90 leerlingen en 3 docenten.
Veel oudgedienden en hier en daar nieuwe toppers in wording. De bus stond stipt om 14.05 klaar om ons als ware sporthelden te vervoeren naar de Blauwe Berg in Hoorn. Daar aangekomen bleek dat we nog ruim 60 minuten hadden om geestelijk en lichamelijk de juiste voorbereidingen te treffen om wederom hoge ogen te behalen.
Dit jaar was er vanuit de schoolkrantredactie een extra blik redacteuren opengetrokken om richting dit evenement af te reizen. Vijf dames, die sinds dit jaar bij de schoolkrantredactie zitten, togen vol goede moed en hun camera’s naar de start- en finishlijn om daar hun werk te gaan doen. Daarvan zal binnenkort een beeldverslag online komen. De docenten geven altijd als eerste acte de présence maar met slechts drie lopers is dat niet echt een statement…Maar wat schetste onze verbazing Rens ‘Zoefzoef’ Nooter, Bart ‘Dieseltrein’ van Rhijn en Barry ‘Plakplantje’ Dammers liepen mijlen ver voor op de competitie en werden 1, 2, én 3! Even werd er zelfs langs de baan gefluisterd dat de concurrentie nog niet eens begonnen was met rennen terwijl de heren alweer lang en breed de finishlijn gepasseerd waren maar dat bleek niet zo te zijn. Het renfeest werd natuurlijk voortgezet door b1 meisjes & jongens, 2de klas meisjes & jongens en 3de klas en hoger meiden en jongens.

[hana-flv-player video=”http://www.deskepsis.nl/wp-content/uploads/2014/10/Veldloop.mp4″ width=”400″ description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Het eindresultaat?

Jongens algemeen eerste plaats!
Meisjes algemeen eerste plaats!
Docenten algemeen eerste plaats!

En dat voor de zevende achtereenvolgende keer. We zijn dus een verdraaid sportief schooltje misschien wel de sportiefste school van West-Friesland!

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Sophie:

  Super tof dat jullie hieraan mee hebben gedaan!
  Alleen ik kon hier helaas niet bijzijn.
  Maar ik had het wel graag gewild!
  Isa en bibi 4e en 5e plaats super cool!!!
  XXX mij

 • Iris:

  Ik weet wel wat Chiara’s favo stukje van t filmpje ISS ????????????????????????????????

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

interview speler Cabaret 2017
1000 euro voor Serious Request
Lichtjesavond in Enkhuizen
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s