18 september 2014
Bart’s wraak op Bibi, Isa & Meghan
reacties
1
views
947

Zoals je hebt kunnen lezen heeft Bart van Rhijn een kleine issue met de meiden Bibi, Isa en Meghan uit B1G. Op het brugklaskamp heeft dat geleid tot een heus waterballet, waarbij de meiden het maar niet voor elkaar kregen om Bart nat te maken. Hij heeft toen de meiden aangeboden een cursus Beter Mikken te geven.  Zij vonden dat niet nodig.
Dit alles heeft nu een hoogtepunt bereikt. De meiden hebben geprobeerd om Bart een nat pak te bezorgen maar dit is helaas weer niet gelukt. Wel heeft Bart, uit pure wraak, de drie meiden onder één arm genomen en ze in dé rode bak gestopt. Hij moppelde iets over niet normaal…wraak…mentor bellen….

Oei, als dat nog maar goed komt. We zijn wel erg benieuwd hoe de meiden deze actie van Bart gaan pareren. Graag ontvangen we daar natuurlijk foto’s en filmpjes van.

Wordt waarschijnlijk wel vervolgd…

ps Misschien een puntje voor de jongens uit de klas van de meiden, om zich ook maar op te geven voor die cursus Beter Mikken?

[hana-flv-player video=”http://www.deskepsis.nl/wp-content/uploads/2014/09/MOV_8565.mov” width=”400″ description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Meghan:

    Dit is waardeloos!! Het is niet waar Bart speelde vals.. We pakken hem nog wel terug met z’n leuke grapjes!! Hahah niet grappig! Trek je zwembroek maar aan laf hoor. Hatelijke groet Meghan Bibi en Isa!!!

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

interview speler Cabaret 2017
1000 euro voor Serious Request
Lichtjesavond in Enkhuizen
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s