15 september 2014
T(2)ershelling #foto’s
reacties
0
views
1k

Dinsdag 9 september vertrok T2A, T2C & T2F naar het zonnige Terschelling.
Gelukkig hoefden we niet te verhongeren want aan chocolade, koek en chips was er geen tekort. Daarnaast was er door een zekere docent gezegd dat er een Mc Donalds op het eiland zou zijn dus gerustgesteld stapten onze leerlingen de boot op.
Het programma kent hoogtepunten zoals op dinsdag levend Stratego en de lichtjestocht waar met name T2F in uitblinkt. Ook de fietstocht vond iedereen enig om te doen. Onze lieve T2-ers klagen namelijk helemaal niet als ze horen dat ze zo’n 30 km moeten fietsen.
T2C wint de prestigieuze prijs voor het mooiste zandkasteel. Jimmy Marcet wordt speciaal ingevlogen als kenner. Gelukkig overleefde iedereen de fietstocht, sommige leerlingen misschien wat verwaaid en met zere spieren, maar een kopje thee doet wonderen.
De bonte avond blijkt een geniaal feest te worden met T2A als grote kampkampioen. Iedereen danst de macarena op zijn best, limbodanst op zijn charmanst en schalt op zijn hardst: ‘Ik wil seks met die kale‘.
Vrijdagmorgen begint helaas het harde werk want dan moeten de vloeren bezaaid met chips, onderbroeken en kleverige slagroom schoon. Als alles schoon is, worden de laatste uurtjes op het eiland bij de viskraam, de Spar en de Hema doorgebracht.

Lang leve kamp op Terschelling! Het was een te gekke week!

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

interview speler Cabaret 2017
1000 euro voor Serious Request
Lichtjesavond in Enkhuizen
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s