5 januari 2014
Cup Song tijdens GoedeDoelenDag 2013
reacties
1
views
732

Tijdens de GoedeDoelenDag 2013 werd er 11.727 euro opgehaald voor het nieuwe kinderoncologie centrum in het Westfries Gasthuis. Een prachtig resultaat waar vrijwel de hele school aan heeft bijgedragen! Eén van de activiteiten in de Grote Aula was het opvoeren van de Cup Song. Hier is de video, samengesteld uit vele losse beelden.

Wederom twee versies: WMV en Quicktime. Bij deze laatste moet je even op klikken om te starten.

[hana-flv-player video=”http://www.deskepsis.nl/wp-content/uploads/2014/01/cupskepsis.wmv” width=”500″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”true” loop=”false” autorewind=”true” /]

[hana-flv-player video=”http://www.deskepsis.nl/wp-content/uploads/2014/01/cupskepsis.mp4″     width=”500″      height=”autow”      description=”Cupsong”      player=”5″      autoload=”true” autoplay=”false”      loop=”false” autorewind=”true”   /]

 

 

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Menno Bruin:

    Leuk!!!!

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

interview speler Cabaret 2017
1000 euro voor Serious Request
Lichtjesavond in Enkhuizen
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s