29 oktober 2012
Brugpiepertje zijn
reacties
0
views
762

Bergen huiswerk, uren vliegen weg                                                                                                                                                                                                                                   Vakken rijden, geen benzine? uitval, pech

Ik klein wereld groot                                                                                                                                                                                                                                                mensen duwen, trekken krijgt een stoot                                                                                                                                                                                                                        Brugpiepper roepen, kansloze shit                                                                                                                                                                                                                                  Nog lang niet aan het einde van 7de uurs rit

Boterhammen op de grond,                                                                                                                                                                                                                                       Koekjes vliegen in het rond                                                                                                                                                                                                                          Conciërge boos, corvee balen

Brugmug, piepper, klein                                                                                                                                                                                                                                                          Slechte cijfers halen, leerbeer zijn

Nieuwe vrienden heel veel lol,                                                                                                                                                                                                                                      Vakantie, vrije dag , blije mij huiswerk vrij

klik hier om te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll naar beneden voor meer reacties!

meest verse artikelen:

interview speler Cabaret 2017
1000 euro voor Serious Request
Lichtjesavond in Enkhuizen
Paarse Vrijdag 2016
Brugklaskamp 2016: B1A,B,C,E,M,L
toetsweek: 10 raarste weetjes over stress en leren
doe mee aan “The RSG4KiKa Marathon Hour”!
RSG’ers op het podium bij Jazz Festival
Daan Appelman tweede van Nederland bij BMAA
Nieuwjaarsbal: de foto’s